IIA MADSEN

The sea and the sky – two symbols of infinity

A LITTLE ABOUT THE ARTIST

Iia Madsen er en kunstnermaler, der hovedsageligt skaber malerier i stort format for bedre at formidle følelsen af, hvor stort havet er.

Her er en af kunstsamlerens kommentarer:

“Vi har et stykke tid ledt efter et stort maleri som illustrerer havets bølger. Vi ved, at det teknisk set er vanskeligt at genskabe disse, så de ser naturlige ud på et lærred. Men hold da op! Hvor har du ramt plet – det er så smukt, og så passer det så godt til vores stil, til huset og stedet hvor vi bor – tæt på havet. Flere gange om dagen stopper vi op og – ja, “springer ud i bølgen”, for vi synes, vi har fået havet tættere på med dit maleri.

Når øjne betragter noget smukt, smitter det af på humøret – den glæde mærker vi også, når vi ser på dit hav maleri, som nu lyser op i vores stue” –  skriver Anne-Margrethe & Leon

"Jeg maler både huse, mennesker og bybilleder, men jeg er allermest optaget af at indfange lyset og bevægelserne i bølgerne og det oprørte hav. Jeg elsker at gå på stranden og følge årstidernes skiften og havet, der aldrig er det samme. Jeg er vokset op med strand og vand, og jeg nyder at være så tæt på i Skagen, og med min kunst vil jeg også gerne opfordre til, at vi alle passer godt på naturen og de fantastiske ressourcer, vi har."
Iia Madsen

My works